Herkullista ruokaa skandinaavisessa miljöössä

Metsätähden laadukkaista ruoka-aineista loihditut lounasannokset vaihtelevat perinteisistä arkiruoista luoviin taideteoksiin. Naantalin Metsätähden skandinaavisen rento ja intiimi miljöö tarjoaa puitteet niin ruokailulle kuin kokousteluun.

Metsätähden kauniin yksinkertainen ja valoisa 50 paikan tila palvelee niin päivittäisiä lounasruokailijoita kuin yritys- ja kokousvieraita. Ravintolassa voi nauttia olosta yhdessä läheisten kanssa ja rentoutua kiirreettömyyden tyyssijassa.

Kokous- ja juhlapalvelua Naantalin Metsätähdessä
Naantalin Metsätähti tarjoaa kahvila-, lounas- ja juhlapalveluja, myös ryhmille. Luonnon läheisyys, ajaton sisustus ja takka luovat olohuonemaisen tunnelman ruokailutilaamme. Voit järjestää Metsätähdessä erilaisia tilaisuuksia, kokouksia ja juhlia. Metsätähden henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan toiveiden mukaiset juhlat.

Naantalin Metsätähdessä kaiken keskipisteenä ovat ihmiset. Hyvä tunnelma syntyy hymyistä, ihmisläheisistä kohtaamisista ja yksilöllisestä huomioimisesta. Metsätähdessä huokuu lämmin henki ja sen lähteenä ovat niin iloiset asiakkaat kuin perheyrityksen koko kaarti vaarista nuorimpaan.

Aukioloajat sekä lounaslista löytyvät  Naantalin Metsätähden nettisivuilta.

Naantalin Metsätähden yhteystiedot

Immasentie 1
p. 044 583 9789
susanna(a)naantalinmetsatahti.fi
www.naantalinmetsatahti.fi