Kylpylän ravintolamaailma tarjoaa makumatkan maailmalle

Naantalin Kylpylä on tunnettu ravintolamaailmastaan, jossa pääsee seikkailemaan niin kansainvälisten kuin tutumpienkin makuelämysten pariin. Valitse suosikkisi ja lähde siis makumatkalle Naantalin Kylpylän viehättävään miljööseen.

Le Soleil
Chaîne des Rôtisseurs -kilvin palkittu à la carte- ja buffetravintola on yhdistelmä aasialaisen ja eurooppalaisen keittiön parhaita makuja. Le Soleil on erikoistunut modernin Thai-keittiön, skandinaavisen innovatiivisen ruokakulttuurin sekä eurooppalaisen ruokaperinteen yhdistämiseen.

Usein uudistuva menu tarjoaa aina uudelleen mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisista makuelämyksistä. Le Soleilin aamupala, lounas ja brunssi tarjoavat monipuolisesti eri vaihtoehtoja. Illallisaikaan tarjolla on buffet ja à la carte, joissa yhdistyvät trendikkäät maut ja tarkoin valitut tuoreet sesongin mukaiset raaka-aineet.

Tervetuloa Le Soleiliin !

Thai Garden
Värikäs ja innovatiivinen thai-ravintola itämaisessa miljöössä, jonka herkullisista makuelämyksistä vastaa maineikas ja palkittu keittiömestari Manit Poonhiran ja hänen thaimaalainen tiiminsä. Yhdessä he loihtivat uskomattomia makuelämyksiä tuoreista aasialaisista raaka-aineista.

Thai Gardenin jännittävät annokset tuovat väriä arkeen, muistoja matkoilta ja virittävät juhlatunnelmaan. Runsas menu tarjoaa mitä erilaisimpia annoksia ja pikantit mausteet, yllättävät makuyhdistelmät ja hienostuneet tuoksut täydentävät aasialaisen ravintolaelämyksen. Thai Garden tarjoaa myös yllättäviä makumatkoja keittiömestarin tarkkaan suunnitellusta maistelumenusta.

Tervetuloa nauttimaan autenttiseen Thai Gardeniin !

Tammikellari / TK’s
Viihtyisä koko perheen seurusteluravintola. Tammikellarin eloisa ja rento tunnelma välittyy myös ravintolan menulta. Tammikellari tarjoaa tutut suosikit kuten runsaat salaatit, rapsakat pizzat ja mehukkaat pihvit.

Myös lapsille löytyy oma menu ja jälkkärille kannattaa jättää tilaa. Tammikellariin voi mennä nauttimaan perheen tai ystävien kesken ilman pöytävarausta.

Lämpimästi tervetuloa!

Naantalin Kylpylän ravintoloiden yhteystiedot

Matkailijantie 2
p. 02 445 5100/myyntipalvelu
info(a)naantalispa.fi
www.naantalispa.fi