Heineken House

Gourmetpizzat valmistetaan aidossa pizzauunissa

Gourmetpizzoja, rentoa tunnelmaa, raikkaita juomia ja hyväntuulista ja asiantuntevaa palvelua. Tätä tarjoaa paikallisten suosiman Kultaranta Resortin oma Heineken House, joka on avoinna kesäkaudella. Heineken Housella voi haukata nopeaa välipalaa, syödä maittavan lounaan tai nauttia lämpimän kesäillan tunnelmasta ystävien tai perheen seurassa.

Heineken Housen herkulliset gourmetpizzat valmistetaan oikeassa pizzauunissa – vain ja ainoastaan tuoreista raaka-aineista. Pizzoja maustaa Kultarannan oman reseptin tomaattikastikke. Heineken Housen suurelle ja viihtyisälle kesäterassille mahtuu 80 henkilöä. Pöytävarauksia ei voi tehdä ennakkoon, mutta tilaa löytyy lähes aina. Vieressä sijaitsevan Kivinavetan sisätilat ovat myös satunnaisesti käytössä, mikäli siellä ei ole yksityistilaisuutta.

Heineken Housella ei ole omaa puhelinnumeroa ja puhelintilauksia ei oteta vastaan. Tällä varmistetaan, ettei keittiö ruuhkaudu liikaa ja odotusaika veny liian pitkäksi. Pizzat voit kuitenkin tulla tilaamaan mukaan paikan päältä.

Koirat ovat myös tervetulleita Heineken Housen terassille, kunhan siitä ei ole häiriötä muille asiakkaille.

Ravintola Kultaranta

Avoinna päivittäin – tervetuloa herkuttelemaan

Klubirakennuksessa sijaitseva Ravintola Kultaranta isoine näköalaterasseineen ja anniskeluoikeuksineen tarjoaa hyvät puitteet nauttia lomasta kotimaassa.

Keittiömme loihtii herkulliset aamiaiset ja lounaat niin perheille, golfareille kuin kokousvieraillekin. Tarjoamme myös catering-palvelua – meiltä saat kaiken, mitä onnistuneeseen juhlaasi tarvitset.

Ravintolamme poikkeusaikana

Ravintolapaikkojen määrä on näinä poikkeuksellisina aikoina 75 % kokonaiskapasiteetista eli 98 paikkaa. Terassilla ei ole rajoitusta paikkojen määrän suhteen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme THL:n ja viranomaisten antamia ohjeita ja päivitämme käytäntöjämme aina, kun tilanne sitä vaatii.

Kahvilatuotteita vitriinistä

Ravintolasta on mahdollista ostaa täytettyjä reissumiehiä ja sämpylöitä, nakkeja ja hot dogeja sekä pientä suolaista ja makeaa. Vitamiinivedet, jäätelöt, olut, siideri, viini ja muut virvoittavat juomat viilentävät kuumana kesäpäivänä.

Aamiainen on päivän tärkein ateria

Maukas aamiainen tarjoillaan majoitusasiakkaillemme päivittäin klo 8.00-10.00. Vaikka et majoittuisikaan hotellissamme, voit ostaa aamiaisen 15 €:n hintaan.

Maukas lounas lisää energiaa päivääsi

Viikoittain vaihtuva buffetlounas tarjoillaan päivittäin klo 11.00-15.00. Lounas pitää sisällään liha-, kala/kana- tai kasvisvaihtoehdon, veden, kahvin / teen ja pienen makean. Lounaan hinta on 12,90 € / aikuinen ja 6,45 € / 4-12-vuotias lapsi. Lisäkesalaatin ja talon leipää saat 3 €:n hintaan.

Hyödynnä tarjous ja osta 10 kerran lounaskortti klubilta hintaan 99 €.

Bar Porho

Palvo aurinkoa koko päivä upealla hiekkarannalla, pelaa erä beach volleyta ystävien kanssa tai ota mukaan hyvää lukemista ja nauti raikkaita juomia terassibaarissa. Kultaranta Resortin Marinassa, Porhonkallion uimarannan yhteydessä toimii Bar Porho.

Bar Porhon terassilla on tarjolla kahvia, virvokkeita, jäätelöä, pientä suolaista ja herkullisia hot dogeja. Terassilla soi hyvä musiikki ja meillä on anniskeluoikeudet. Kultaranta Marinaan pääset myös veneellä.

Seuraa Bar Porhoa Facebookissa.

Kultaranta Catering

Maukkaasti ja laadukkaasti Naantalin alueella

Laadukas catering on oleellinen osa onnistunutta juhlaa. Kultaranta Catering valmistaa juhliisi herkulliset tarjoilut toiveidesi mukaisesti. Syntymäpäivät, häät, valmistujaiset, kesäjuhlat, muistotilaisuudet tai yritysjuhlat onnistuvat ammattitaitoisen henkilökuntamme osaavissa käsissä joko Kultaranta Resortin tyylikkäissä juhlatiloissa tai omissa tiloissasi.

Herkullisten ruokien lisäksi Kultaranta Cateringin kautta voit tilata myös astiat, pöytäliinat ja somisteet sekä tarvittaessa kuljetuspalvelut. Kauttamme saat myös ammattitaitoisen henkilökunnan huolehtimaan sujuvasta tarjoilusta juhlasi aikana.

Meille onnistuneet juhlasi ovat sydämen asia

Ota yhteyttä myyntipalvelu(a)kultarantaresort.fi tai 075 326 6000 niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat toiveidesi mukaisesti.

Särkänsalmentie 178 21100 Naantali, Finland
Puh. 075 326 6000
myyntipalvelu(a)kultarantaresort.fi