Ihana Amandis Naantalin rannassa

Idyllinen Amandis sijaitsee keskeisellä paikalla Naantalin vanhan kaupungin sydämessä. Lämminhenkinen perheyritys on avoinna vuoden ympäri. Poikkea kahvila-ravintolaamme nauttimaan maailman parhaista herkuista. Tunnelmallisessa miljöössä on tarjolla makeita ja suolaisia herkkuja ja kauniilla meriterassilla on mukava nauttia Naantalin rannan menosta. Amandiksessa on A-oikeudet.

Amandis on hyvän presidenttikahvin, erikoiskahvien, laadukkaiden viinien sekä oluiden ystäville. Amandiksessa järjestetään myös kokoukset sekä perhejuhlat inspiroivassa ja viihtyisässä ympäristössä.

Amandis toimii myös hotellina. Tutustu Hotelli Amandiksen tarjontaan.

Amandiksen omassa keittiössä alusta asti käsityönä valmistettu vohveli on vastustamaton herkku, johon voit valita makean tai suolaisen täytteen.

Poikkea koska tahansa! Kahvila-ravintolamme on avoinna ympäri vuoden. Kesällä tarjoilemme viilentäviä juomia, pakkaspäivinä lämmintä ja höyryävää. Maista herkullisia ruoka-annoksiamme, vohveleja, jäätelöannoksia ja valikoituja kylmiä ja kuumia juomia. Meillä on täydet anniskeluoikeudet.

Kesäkaudella Amandiksen meriterasseille mahtuu jopa 150 henkilöä nauttimaan ihastuttavasta miljööstä sekä Amandiksen rakastetuista herkuista ja klassikoista. Sisätiloissamme on 50 asiakaspaikkaa. Koko perhe koiraa myöten ovat lämpimästi tervetulleita.

Etsitkö tunnelmallista paikkaa ryhmälle? Olemme tottuneet palvelemaan ryhmiä. Ota yhteyttä ja kysy tarjoiluehdotusta.

Amandis yhteystiedot

Nunnakatu 6, 21100 Naantali
Puh. 050 538 1956 (klo 8–18)
ihana(a)amandis.fi
www.amandis.fi