Kiitosten aika

26.3.2018

Kiitosten aika

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuva

 

Kun neljä vuotta sitten ehdotin blogia Naantalin Matkailulle (nykyiselle Visit Naantalille), halusin selvittää mistä syntyy Naantalin taika, joka tuntuu sydämessä asti. Mysteeritehtävän ratkaisemiseen ei suurta salapoliisityötä tarvittu. Mielestäni tarkeimmät tekijät Naantalin ilmapiirille ovat tyytyväiset asukkaat, palvelevat yrittäjät, rauhallisuus, siisteys, saaristo ja kauneus. Täällä viihtyvät niin asukkaat, matkailijat, Muumit kuin kesästä nauttiva presidenttiparikin.

Nyt blogi siirtyy Visit Naantaliin hoitoon, saa uuden nimen ja muuttuu englanninkieliseksi. Kaikki ei sentään muutu, vaan jätän kirjoittamani tekstit uuden blogin arkistoksi ja vinkkipankiksi lomailijoille.

 

 

Oi ihana Naantali -blogin myötä olen tavannut monia matkailijoita, paikallisia ja yrittäjiä. Kiitos teille kaikille mukavista kohtaamisista ja keskusteluista. Muutaman kerran olen huomannut toimittajien löytäneen juttuideoita blogista. Hienoa, sillä yhtenä toiveenani oli, että Oi ihana Naantali toimisi myös juttuideapankkina medialle.

Myös yksi suuresti harmittava asia näihin vuosiin mahtuu. Kolmeen kertaan matkailusivuston isojen päivitysten yhteydessä blogikirjoitusten tykkäykset ovat nollautuneet. Valitettavasti oikeita tykkäysmääriä ei saatu palautettua. Se harmittaa haastateltavien ja lukijoiden puolesta. Toivottavasti numerot pysyvät jatkossa paikoillaan.

Oi ihana Naantali -blogi vaikenee näillä sanoin. Viimeinen kuva vieköön ajatukset tulevaan kesään, sitähän malttamattomasti jo odotellaan. Toivotan lukijoille ja yhteistyökumppaneille aurinkoista kevättä ja iloisia hetkiä Naantalissa!