Muumiperheen musiikkia torstaina

3.6.2015

Muumiperheen musiikkia torstaina

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti

Vihdoinkin helpotusta perheen pienimpien Muumi-ikävään! Huomenna torstaina Muumimaailmassa kuullaan palkittua Muumi-musiikkia ja ennen konserttia klo 17.00 pääsee tapaamaan Muumi-hahmoja.

Kun kauniisti kuvitettu Muumiperheen lauluretki -kirja (Tammi) levyn kera viime vuonna ilmestyi, on meidän perheessä levyä soitettu melkein päivittäin, välillä montakin kertaa. Vain Myttyrä mörkö on soittokiellossa. Luulisi, että tähän mennessä musiikki tursuaisi jo korvista eikä meitä vanhempia saisi millään konserttiin. Mutta sinnepä vaan olemme menossa, koko konkkaronkka leikki-ikäisemme kera. Laulujen sanoitukset ovat hauskoja ja veikeitä, musiikki iloisen vaihtelevaa ja esittäjinä Suomen eturivin muusikoita. Lastenmusiikiksi suoranainen napakymppi. Ei siis ihme, että levy sai Emma-palkinnon vuoden parhaana lastenlevynä.

Huomenna 4.6. kello 17.30 Muumiperheen lauluretki Muumimaailman Emma teatterissa. Lavalla levyn tähdet Eija Ahvo ja Markus Bäckman.

Suositellaan yli 4-vuotiaille, kesto noin 50 minuuttia.

 

Neljä päivää konsertteja ja ilmaistapahtumia

Konsertti aloittaa nelipäiväiset Naantalin lasten Musiikkijuhlat 4.-7.6. Viime vuonna Naantalin Pelastakaa Lapset ry ja Naantalin Musiikkijuhlat järjestivät ensimmäiset lasten omat juhlat. Tapahtuma oli menestys ja sille toivottiin jatkoa.

Ohjelmassa on lasten konsertteja ja monia ilmaisia tapahtumia. Sunnuntaina järjestetään  Kirkkopuistossa suuri lastenjuhla (keppihevosia, leikkejä, aarteenetsintää, satuja ja musiikkia) sekä Lasten museopäivä - molempiin on vapaa pääsy.

Ohjelman löydät täältä.