saaristo

Финский

Parhaat vinkit saariston rengastielle Naantalista

Naantalin saaristo on upea kokemus niin kotimaiselle kuin ulkolaisellekin matkaajalle. Naantalissa matkaillessa pääset ylittämään korkeita siltoja, matkaamaan keltaisilla losseilla ja ihastumaan henkeäsalpaavan upeisiin maisemiin...
Финский

Kätevä opas Naantalin saaristossa retkeilyyn

Kaksi innokasta luontoretkeilijää kirjoittivat Saaristo-Naantalin luonto-oppaan. Tarinallinen opas esittelee retkikohteita, joihin pääsee autolla, lossilla, yhteysaluksllla, jalan, pyöräillen, veneillen, meloen, soutaen tai hiihtäen. Kokeile vaikka pimeän ajan yöretkiä.
Финский

Tätä on odotettu kuusi vuotta: saaristolaisveneet Naantaliin

Naantalin rantaan saapui tänään harvinaista herkkua: suurella rakkaudella hoidettuja saaristolaisveneitä. Luvassa tervan tuoksua, aitoa vanhan ajan tunnelmaa, purjehduskisa ja tapahtuman päättävä komea paraatipurjehdus.
Финский

Vauhdikas retkipäivä Väskissä & menovinkkejä lapsille

Merimatka vesibussilla, temppuratoja, kalliokiipeilyä, eläinten rapsuttelua, uintia, eväät nuotiolla. Että oli huippukiva, liikunnallinen retkipäivä Väskissä! Kurkkaa myös heinäkuun lopun menovinkit lapsiperheille.
Финский

Kesäkausi käynnistyy tapahtumaryöpyllä

Presidenttiparin vastaanotto, musiikkijuhlat ja lastenmusiikkijuhlat, Herrankukkaron savusaunat avoinna, ilmainen saaristoristeily Röölään uusia perunoita maistelemaan, maksuton lastenjuhla, Kultarannan puutarhakierros, Muumimaailman avajaiset… Kiireeksi pistää, jos meinaa kaikkialle ehtiä.
Финский

Страницы