Tarinatieturi-kilpailu

Oletko tarinatieturi? Tunnetko Naantalin kaikki puolet?

Osallistu Naantali-aiheiseen tietovisaan ja voita viikonloppuyöpyminen Naantalissa. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan.

Vastaukset kysymyksiin löytyvät Naantalin Matkailun oppaasta tai näiltä nettisivuilta. Klikkaa tarinoita kysymysten kohdalta ja lue miten kaikki menikään. Tai sitten voit kokeilla onneasi ja arvata.

Palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 14.8.2017

Naantalin aurinko muutti yön päiväksi

Naantalissa paistaa aina, mutta mikä oli tarinan mukaan öisinkin loistava Naantalin aurinko?

Terveyskylpyjä ja seuraelämää

Kertomuksen mukaan kahdeksan lasia rikkivettä piti taudit loitolla, mutta mihin nimenomaisiin vaivoihin tarinan mukaan Viluluodon lähteen terveysvesi tehosi?

Unikeko on Naantalin kesäjulkkis

Kuten tarinan voi lukea, herätetään Valtakunnan Virallinen Unikeko kippaamalla hänet mereen, mutta mitä unikekojen niskaan heitettiin ennen vanhaan?

Kantapään kautta menestykseen

Keskiajalla sukat olivat yksi Naantalin tärkeimmistä tulonlähteistä, mutta miten kaupungissa pyrittiin tarinan mukaan parantamaan sukkatuotannon tehokkuutta?

Muinaistulet syttyvät saaristoon elokuun lopussa

Ennen muinoin tulet johdattivat merenkulkijoita ja varoittivat vainolaisista, mutta mistä on tarinan mukaan peräisin nykyinen tapa polttaa muinaistulia?

Louhisaaren kartanon rauhaton kummitus

Kaikilla historiallisilla rakennuksilla on kummituksensa, mutta mitä Louhisaaren kartanon kummituksen kerrotaan tarinan tehneen pahaa-aavistamattomalle naisvieraalle?

Vastaa kysymyksiin ja jätä yhteystietosi. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan maanantaina 14.8.2017 viikonloppumatka Naantaliin. Voittaja saa palkinnoksi viikonloppuyöpymisen Naantalissa. lahjakortti on voimassa vuoden ajan. Vain yksi osallistuminen/henkilö.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea kilpailuun.

Ryhmämatkoja Naantaliin