Naantalin vierasvenesatama

Naantalin vierasvenesatama

Naantalin vierasvenesatama tunnetaan idyllisestä sijainnista vanhan kaupungin sykkivässä sydämessä. Jos saavut Särkänsalmen sillan alitse, alituskorkeus on 16,5 metriä. Vierassataman kahvilat ja ravintolat tarjoavat herkullisia elämyksiä. Mikäli miehistösi kaipaa maata jalkojensa alle suosittelemme käyntiä Muumimaailmassa, opastettua teemakierrosta vanhassa kaupungissa tai Kultarannan puutarhassa. Kaupunkijunalla pääsee kätevästi keskustan palveluihin.

K-Supermarket Ellenin kesän retkipakettitarjous 11.95 €: sisältäen Taffel perunalastupss 75g, Tutti Frutti karkkiaski 17g, 2 x Trip 2dl, 1 omena, 2 mandariinia, Laitilan jaffa 0,33l, 2 x Jacky makupala 120g, Atria kolmiovoileipä 140g ja kylmäkalle sekä kylmälaukku.

Vene Naantalin vierasvenesataman laiturissaVenepaikkoja Naantalin vierasvenesatamassaNaantalin vierasvenesatama

Veneilijöiden uusi palvelukeskus ja ravintola After Sail 714 sijaitsevat uudessa rakennuksessa Ravintola Merisalin vieressä. Alueella on myös 24/7 toimiva Naantailn SeaPoint -asema tankkausta varten, pilssiveden- ja septitankkien imu sekä jätesäiliöt. Satamamaksu suoritetaan palvelukeskukseen. Venepaikkoja voi varata myös ennakkoon, ennakkovarausmaksu on 5 €. Perheille suosittelemme ankkuroitumista rauhallisen Kailon laiturin pohjoispuolelle, joka toimii myös kävelysiltana Muumimaailmaan.

Tiedustelut:
Satamavouti, p. 045 605 7455, www.nvvs.fi, satamavouti@nvvs.fi

 

Muut Naantalin vierassatamat