Naantalin Musiikkijuhlat 2.-13.6.2020

Naantalin Musiikkijuhlat 2.-13.2020

Viulumusiikki hellii klassisen musiikin ystäviä Naantalin MusiikkijuhlillaNaantalin Musiikkijuhlien esiintyjiä Naantalin rannassa

Naantalin Musiikkijuhlat aloittaa tapahtumakesän Naantalissa

Muumien kotikaupunkinakin tunnetun Naantalin kesäkauden sekä samalla Suomen festivaalikesän starttaa jo 41. kertaa Naantalin Musiikkijuhlat kesäkuussa 2019. Klassinen musiikki soi aurinkoisessa ja merellisessä Naantalissa, jonka kaunis puukaupunki-idylli, keskiaikainen luostarikirkko sekä korkeatasoiset ja monipuoliset ravintola- ja majoituspalvelut tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön musiikkielämyksille. Naantalin kirkko on upea estradi musiikkijuhlien huippuartistien klassisten musiikkien konserteille.

Vietä nautinnollinen musiikkijuhlaloma Naantalissa

Majoitus Naantalissa kannattaa varata Naantalin Musiikkijuhlien aikana jo hyvissä ajoin. Täydennä kesän aloitus Naantalin Musiikkijuhlilla majoittumalla hemmottelevasti Naantalin hotelleissa Naantalin Kylpylässä ja Kultaranta Resortissa tai vanhan kaupungin puutaloidyllissä.

Naantalin kaunis vanha kaupunki sekä vierasvenesatama herää eloon Musiikkijuhlien aikana ja alkukesän kauneus virkistää saaristossa retkeilijää. Naantalin lomaan ja Musiikkijuhliin kannattaa myös yhdistää käynti Kultarannan puutarhassa tai merellinen risteily Höyrylaiva s/s Ukkopekalla ihastelemaan Naantalin ja Turun nähtävyyksiä. Kerää porukka ja lähtekää yhdessä nauttimaan musiikista Naantaliin!

Naantalin Musiikkijuhlat

info@naantalinmusiikkijuhlat.fi
www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Ryhmävaraukset Naantalin Musiikkijuhlille

Visit Naantali
p. 02 435 9800
info@visitnaantali.com

 

 

Parhaat hetket, ryhmäretket