Naantalin Musiikkijuhlat 2021

Naantalin Musiikkijuhlat 2021

Viulumusiikki hellii klassisen musiikin ystäviä Naantalin MusiikkijuhlillaNaantalin Musiikkijuhlien esiintyjiä Naantalin rannassa

Naantalin Musiikkijuhlat avaa Suomen festivaalikesän vuonna 2021

Muumien kotikaupunkinakin tunnetun Naantalin kesäkauden sekä samalla Suomen festivaalikesän käynnistää jo 41. kertaa Naantalin Musiikkijuhlat kesäkuussa 2021. Klassinen musiikki soi aurinkoisessa ja merellisessä Naantalissa, jonka kaunis puukaupunki-idylli, keskiaikainen luostarikirkko sekä korkeatasoiset ja monipuoliset ravintola- ja majoituspalvelut tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön musiikkielämyksille.

Naantalin kirkko toimii estradina musiikkijuhlien klassisten musiikkien konserteille. Ohjelma sisältää iki-ihania konsertteja myös lähiseudun idyllisissä saaristokirkoissa, yökonsertteja, illalliskonsertin Naantalin Kaivohuoneella, iltapäiväkonsertit Haartmanin talossa sekä Lasten Musiikkijuhlat. Tänä kesänä musiikin juhlaa vietetään myös Rymättylän Röölässä, Merimaskun Maamiesseuran talolla sekä lyhyen vierailun verran Turun Sibeliusmuseossa.

Taiteellinen johtaja, sellotaiteilija Arto Noras on koonnut jälleen herkullisen konserttiohjelman kauneinta kamarimusiikkia ja kutsunut Naantaliin suuren joukon loistavia taiteilijoita suomalaiselta ja kansainväliseltä huipulta. Kesän 2021 festivaalilla esiintyvät mm. sopraano Anne Sofie von Otter ja baritonit Waltteri Torikka ja Tommi Hakala, viulistit Mihaela Martin, Elina Vähälä, Jaakko Kuusisto ja Tami Pohjola, jousikvartetti Meta4, pianistit Barry Douglas ja Iiro Rantala sekä Sinfonia Lahti johtajanaan Okko Kamu.

Vietä nautinnollinen musiikkijuhlaloma Naantalissa

Majoitus Naantalissa kannattaa varata Naantalin Musiikkijuhlien aikana jo hyvissä ajoin. Täydennä kesän aloitus Naantalin Musiikkijuhlilla majoittumalla hemmottelevasti Naantalin hotelleissa Naantalin Kylpylässä ja Kultaranta Resortissa tai vanhan kaupungin puutaloidyllissä.

Naantalin kaunis vanha kaupunki sekä vierasvenesatama herää eloon Musiikkijuhlien aikana ja alkukesän kauneus virkistää saaristossa retkeilijää. Naantalin lomaan ja Musiikkijuhliin kannattaa myös yhdistää käynti Kultarannan puutarhassa tai merellinen risteily Höyrylaiva s/s Ukkopekalla ihastelemaan Naantalin ja Turun nähtävyyksiä. Kerää porukka ja lähtekää yhdessä nauttimaan musiikista Naantaliin!

Naantalin Musiikkijuhlien ohjelmisto 2020 on siirretty lähes kokonaisuudessaan vuodelle 2021. Seuraa ajankohtaista tiedottamista Naantalin Musiikkijuhlien kanavissa ja www.naantalinmusiikkijuhlat.fi.

Suurin osa Naantalin Musiikkijuhlien konserteista siirtyy sellaisenaan ensi vuodelle, vain päivämäärä ja joissakin konserteissa viikonpäivä ja nimi muuttuvat. Varatut ja lunastetut istumapaikat, joita ei palautettu viime keväänä, pysyvät ennallaan eikä lippuja tarvitse vaihtaa uusiin.


Muutokset ohjelmistoon vuonna 2021

Vuoden 2020 festivaaliohjelmassa olevat konsertit Beethovenin seurassa ja Tallinnan Kamariorkesteri 2 jäävät kokonaan pois vuoden 2021 ohjelmasta.

Vuoden 2020 festivaaliohjelmassa olleen kahden konsertin otsikko ja ohjelma muuttuvat:

  • Pariisissa –konsertti muuttuu konsertiksi In memoriam Maestro Penderecki. Konserttipäivä on su 13.6.2021.
  • Romansseja –konsertti muuttuu konsertiksi Hyvää syntymäpäivää. Konserttipäivä on ma 14.6.2021.

Näissä konserteissa lunastetut ja varatut paikat säilyvät, vaikka konsertti muuttuukin.

Naantalin Musiikkijuhlat

info@naantalinmusiikkijuhlat.fi
www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Lipunmyynti ja ryhmävaraukset Naantalin Musiikkijuhlille

Visit Naantali
p. 02 435 9800
info@visitnaantali.com