Muumimaailma 10.6.-27.8.2017

Muumimaailma − tapaa Muumiperhe ystävineen

Olipa kerran kaunis Kailon saari Naantalin vanhan Luostarikaupungin edustalla. Vuonna 1993 sinne avautui Satupuisto, jossa muumiperhe on siitä pitäen ottanut vastaan lukemattomia vieraita joka kesä. Lapsiperheiden suosikkipaikka viettää tänä kesänä jo 25-vuotispäiviään. Tervetuloa mukaan juhlimaan!

Muumimaailmassa tapaat tietenkin koko Muumiperheen ystävineen. Tuttujen satuhahmojen halaaminen on monelle lapselle kesän odotetuin hetki! Luvassa on monenlaista ohjelmaa ja puuhaa yhdessä Muumilaakson asukkaiden kanssa. Nuuskamuikkunen lukee satuja leirissään, Noidan mökillä opetellaan taikomaan – ja Pikku-Estradilla on esityksiä joka päivä.

Ihania herkuttelupaikkoja löytyy Vilijonkan Vohvelista Tiuhdin ja Viuhdin jäätelöbaariin. Kurkkaa ohjelma ja palvelut osoitteesta www.muumimaailma.fi.

Vierailuun Muumimaailmassa kannattaa varata aikaa ainakin kokonainen päivä, sillä Muumitalo, Muumipeikon talo, Teatteri Emman esitykset, Satupolku, uimaranta, Muumipapan laiva ja muut Muumien hauskat paikat ottavat aikansa.

Muumimaailma on avoinna kesäkaudella 10.6.–13.8.2017 klo 10–18 ja 14.–27.8.2017 klo 12–18

  • Yhden päivän lippu 28 €. 
  • Kahden päivän lippu 38 €.
  • Muumimaailmaan ja Väskin yhteislippu 43 €.
  • Alle 2-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy.

Liput aina edullisemmin osoitteesta www.muumimaailma.fi

Taikatalvi Muumimaailmassa 18.–26.2.2017 päivittäin klo 10–16

Muumiperhe on herännyt kesken talviunien ja on innoissaan jäästä ja lumesta ja kipristelevästä pakkasesta. Heille saapuu vieraita, joita he eivät ole tavanneet aikaisemmin, kuten Reippailija-Hemuli. Yhdessä vieraidensa kanssa Muumiperhe keksii kaiken näköistä hauskaa tekemistä talvipäivänä. Tervetuloa kaikki mukaan! Koko ohjelman löydät osoitteesta www.muumimaailma.fi.

  • Liput 20 €, alle 2-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy.

Liput aina edullisemmin osoitteesta: www.muumimaailma.fi


p. 02 511 1111
palaute@muumimaailma.fi
www.muumimaailma.fi

Parhaat hetket, ryhmäretket