Muumimaailma 12.6.-22.8.2021

Muumimaailma − tapaa Muumiperhe ystävineen Naantalissa

Naantalin Muumimaailmassa tavataan muumiperheMuumimaailman Eriskummallinen kahvilaNaantalin Muumimaailman syystapahtuma Taikuri ja Kadonnut Kuningasrubiini

Vuosi 2021 on Muumimaailmassa yhtä juhlaa! 

Muumimaailma on Tove Janssonin rakastetuille tarinoille perustuva teemapuisto saarella aivan Naantalin vanhan kaupungin edustalla. Muumipäivään kuuluu monenlaista hauskaa. Sinisen Muumitalon saa tutkia hillokellarista vintille ja Muumiperhettä ystävineen voi tavata Muumitalon edustalla sekä lukuisissa esityksissä.

Teatteri Emmassa nähdään uusi, upea audio-visuaalinen Muuminäytelmä ja Niiskun Keksintöpuistossa nukketeatteria. Sekä Muumitalossa että Niiskun Keksintöpuistossa voi löytää taikasimpukoita, kunhan muistat rekisteröityä Perhetutuksi.

Ihania herkuttelupaikkoja löytyy Tiuhdin ja viuhdin jäätelöbaarista Vilijonkan vohveliin. Ruokapisteistä löydät sopivat annokset koko perheelle. Nipsun Putiikista ja kirjakaupasta löytyy varmasti tuliaiset kaikille.

Muumimaailmassa vierailuun kannattaa varata kunnolla aikaa, jotta ehtii tutustua saaren joka kolkkaan sekä idylliseen Naantaliin. Kurkkaa ohjelma ja palvelut osoitteesta www.muumimaailma.fi.

Muumimaailma on avoinna 2021

  • 12.6.-30.6. klo 11-17
  • 1.7.-8.8. klo 10-17.30
  • 9.8.-22.8. klo 11-17 

Osta liput Muumimaailmaan - liput aina edullisemmin netistä!


Loading...

 

Muumimaailma Oy

p. 02 511 1111
palaute@muumimaailma.fi
www.muumimaailma.fi