Kokoukset Naantalissa

Kokous Naantalissa on todellinen irtiotto arjesta

Kokoukseen on helppo yhdistää porukan yhteisiä elämyksiä ja virkistystoimintaa. Naantali on kohtaamisten kaupunki, jolloin kokouspäivään on hyvä varata hieman aikaa ajatusten ja tukan tuuletukselle. Häikäisevät merimaisemat, vanhan kaupungin kujat, idyllisyyttä ja saaristomaisemaa. Naantalin kokouspäivissä ei kangistella, kokeile kanoottisafaria, viininmaistelua tai tynnyrikylpyä. Naantalissa on kaikkea, mitä inspiroivaan kokoukseen tarvitaan.

Riko rutiinit ainutkertaisella irtiotolla – yritystilaisuus saaristomiljöössä tai vanhan kaupungin sydämessä on unohtumaton tapahtuma.

Haluan tarjouksen kokouksesta

Jos kaipaat lisätietoja kokouspaketeista ja parhaista ideoista niin soita meille suoraan!

Olemme avoinna ympäri vuoden ma–pe 9.00–16.30.

Kesällä pidennetyt aukioloajat, tarkista ajankohdat sivun alalaidasta.

Idylliset pienkokoukset Naantalissa

Naantali tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja pienempien ryhmien kokoontumiseen. Valitsitte kokouspaikaksi sitten viihtyisän kahvilan tai luonnonkauniin kartanomaiseman, lupaamme että pienkokouksissa ajatus juoksee ja ideat kukkivat.

Kokoukset saaristossa

Saariston kokouspaikat.

Saaristossa jokapäiväinen jää taakse. Merellinen kokous saaristokohteessa tuulettaa ajatuksia ja antaa tilaa uusille ideoille. Muista myös saaristokohteiden tarjoamat kattavat oheisohjelmat ja järjestä virkistävä kokouspäivä. Suosittuja saaristokohteita ovat muun muassa Kultaranta Resort ja Herrankukkaro.

Varaukset ja lisätiedot:
Visit Naantali
p. 02 435 9800
info@visitnaantali.com