Naantalin vanhassa kaupungissa voi yöpyä huoneistoissa ja pihataloissa

Huoneistot ja pihatalot Naantalissa

Ainutlaatuista majoitusta omatoimimatkailijalle Naantalissa

Naantaliin on päästävä – ainakin kerran kesässä. Naantalin puutaloidylli ja merellinen sijainti saariston rauhassa viehättää ja täällä vietetäänkin tarinanarvoisia lomapäiviä. Kun etsit yöpymiskohteita Naantalissa, kurkkaa alapuolella olevaan ihastuttavien pihatalojen ja huoneistojen tarjontaa, jotka tarjoavat ainutlaatuista majoitusta omatoimimatkailijalle Naantalissa.

Naantalissa jokaiselle löytyy jotain, oli ajatuksissa sitten hauska perheloma, shoppailun täyteinen kaupunkiloma tai viikonloppumatka aurinkokaupungin tunnelmaan. Lomaan lasten kanssa kuuluvat energiset aamupalahetket vanhan kaupungin rannassa ja Muumimaailman ihmeisiin tutustuminen.

Kaupunkilomalla Naantalin uniikit shoppailumahdollisuudet ja kulinaristiset elämykset huipentavat yöpymisen vanhassa kaupungissa. Viipyilevä viikonloppuloma puolestaan maadoittaa puutalokaupungin rauhassa auringonlaskuja ihastellessa ja meren tuoksusta nauttien.

Huoneistoja keskellä vanhan kaupungin idylliä

Naantalissa on viehättäviä vanhoissa rakennuksissa sijaitsevia huoneistoja keskellä vanhan kaupungin idylliä. Kohteita löytyy myös vanhan kaupungin ulkopuolelta, palveluiden läheltä. Huoneistot ovat omatoimikohteita, joissa on vaivatonta valmistaa muun muassa aamiainen ja osassa huoneistokohteita on myös oma sauna. Kesällä voit nauttia aamiaisen halutessasi myös rannan ravintoloissa.

Voit varata osan pihataloista ja huoneistoista online-varausjärjestelmästä sekä myös puhelimitse ja sähköpostilla Visit Naantalista. Muiden kohteiden varaukset sekä varaustilanne suoraan kohteista.

Lisätietoja Naantalin majoitusvaihtoehdoista:

Visit Naantali
Nunnakatu 2, 21100 Naantali
p. 02 435 9800
info@visitnaantali.com